Up Főoldal » kepek Prev Next Slideshow


Kérem tisztelt megrendelőimet, hogy az e-maileket mindig összefűzve küldjék vissza, első levélnél pedig mindig az egyed jelzését írják a tárgyba, pl: Őzes dió, vagy Mária rovott rózsafa, amit később az utalás közleményébe is szíveskedjenek beleírni.Előre utalással ajánlottan minden darab 380Ft postaköltséggel terhelődik, utánvéttel nem küldünk.  
 
 
 Előző kép  Következő kép  Index oldal
 
 
 
sokkulcsosalu
szolnok
  hudesok (1).jpg - Ez  27 ELZETT kulcsvastagságnak megfelelő kulcsokat tartalmaz, az egri Magyarok Vásárán szereltem össze. Szegények vagy fél órát vártak rám, mert vagy 5 kulcsot bővíteni kellett, elvontabb kulcsaik is voltak, meg ezzel legózni kell, hogy tényleg jól jöjjön össze, sorrendben, ahogy az ember az ajtókat nyitja, stb.  
keses (3)
karabiner
atusbicska
nyuszifarkas
puskaskezben

3 | Ez 27 ELZETT kulcsvastagságnak megfelelő kulcsokat tartalmaz, az egri Magyarok Vásárán szereltem össze. Szegények vagy fél órát vártak rám, mert vagy 5 kulcsot bővíteni kellett, elvontabb kulcsaik is voltak, meg ezzel legózni kell, hogy tényleg jól jöjjön össze, sorrendben, ahogy az ember az ajtókat nyitja, stb. Download
<-/-> Előző kép / Következő kép | Backspace Index oldal | Home Első kép | End Utolsó kép | Space Vetítés indítás/megállítás
Összes kép: 18 | Utolsó frissítés: 2011.07.22. 12:30

A Kulcsos Bicska nemzetközi ezüstérmes szabadalom, és zsűrizett iparművészeti termék. Másolását a törvény bünteti, ennek ellenére szívesen veszem gyártók, forgalmazók jelentkezését.